skip to Main Content
Start Civiele Werken

Start civiele werken

Komende maandag start Grondwerkbedrijf van Eijck uit Alphen met de civiele werken voor nieuwbouwproject Baarl’s Roem. De civiele werken houden in dat het bouwterrein voorbereid wordt en de schoon- en vuil water riolering wordt aangelegd.

Hiervoor zal de Roosakkerstraat afgesloten worden voor verkeer, het paaltje bij de Bruna zal naar beneden gedaan worden voor ontsluiting. Daarnaast zal in de gehele lengte van het nieuwbouwproject de straat opengebroken moeten worden.

De planning is als volgt:

  • Maandag 17 juli tot maximaal 26 juli riolering straat openbreken, riolering aanleggen, straat dicht leggen.
  • Vanaf 24 juli tot maximaal 4 augustus bouwterrein voorbereiden.
  • Na de vakantie, begin september, zal dan de daadwerkelijke start bouw zijn.

Bouwbedrijf Maas-Jacobs en Baarl’s Roem zullen de omwonenden en winkeliers deze zomer nog uitnodigen voor een extra informatie avond. Hier zal nader toegelicht worden: de bouwplanning, inrichting bouwterrein, de praktische ongemakken die de bouw met zich mee zal brengen en de oplossingen om deze ongemakken tot een minimum te beperken.

Mocht u vragen hebben i.v.m. bovenstaande dan kunt u steeds contact nemen met Sander van Tilburg op  tel. nr. +32 14 699 734 of sander@baarlsroem.nl  Bij specifieke vragen / opmerkingen omtrent de civiele werken kunt u zich ook rechtstreeks wenden tot Ivo Jansens van Grondwerkbedrijf van Eijck op +31 13 508 2565.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top