skip to Main Content
Baarl's Roem wonen impressie

Baarl’s Roem bevindt zich deels aan de Roosakkerstraat en deels aan de Stationstraat. De Roosakkerstraat is een rustige straat die de Stationsstraat en de Nieuwstraat op informele wijze verbindt.

Er zijn acht kwalitatieve, wooneenheden gerealiseerd in één bouw volume over twee bouwlagen. Elke wooneenheid heeft een eigen buitenruimte (balkon achterzijde), één grote slaapkamer, een aparte badkamer, één werkkamer die gebruikt kan worden als tweede slaapkamer, een een grote leefruimte, een open keuken met ontbijthoek, een separaat toilet.

Alle bouwlagen worden verbonden middels trappen en een lift. Op de begane grond
is een royale entreeruimte voorzien met toegang tot de postkasten. Het is heerlijk thuiskomen in Baarl’s Roem.

Baarl's Roem wonen verdieping
Baarl's Roem wonen impressie
Baarl's Roem woning type A
Baarl's Roem woning type B
Baarl's Roem woning type C

Duurzaam bouwen

Een duurzaam gebouw begint met een compacte vorm zodat er per eenheid volume een minimale oppervlakte van buitenschil is waar uitwisseling van warmte ontstaat. Een tweede aspect is een heldere planopbouw die toelaat het gebouw eenvoudig, snel en met een minimum aan energieverbruik te bouwen. Een derde aspect richting duurzaamheid is het gebruik van natuurlijke en lokale materialen. Hierbij is het slim om voor zwaardere materialen te kiezen. Massa zorgt immers voor isolatie, zowel bouwfysisch als akoestisch. de toepassing van duurzame materialen In laatste instantie worden de technische middelen aangewend die voor extra duurzaamheid zullen zorgen zoals hoog rendementsglas, zonnepanelen en -collectoren. Baarl’s Roem wordt een duurzaam en onderhoudsvriendelijk gebouw wat haar waarde in de tijd zal behouden!

DISCLAIMER – Deze website is met zorg samengesteld. Desondanks moeten wij een voorbehoud maken voor eventuele wijzigingen of onvolkomenheden. De illustraties geven een impressie van het project en de aangegeven maten zijn circa maten. Tot aan het definitieve ontwerp kunnen deze gegevens wijzigen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Back To Top